0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
to ВладимирВот жалко у нас нет возможности ставить минусы))) Друже) А что значит "будет не интересно@??))))) Форум - есть "плоскость" публичная Соответственно, если все перейдут на общение в личке, это будет уже не форум... to Alex_Moor
Alex _ Компресор тут не винен, це трабли які доволі часто зустрічаються при роботі з акрилами, у мене не було бажання гратися з ними (все був перепробував щоб уникати налипань на голці, шагреней та інших приємних несподіванок від акрилів) я всі акрили змінив на емалі і горя не знаю...
Також має значення наскільки фарба рідка. Чим густіша, тим скоріш аер заб'ється
В середньому в мене виходить десь 10 хвили на кожен етап, до промивки аера.
Розбавляв в пропорціях від 1ф:2р до 1ф:5р, тиск 15-35psi. Фарбу перемішував в баночці металевою лопаткою Tamiya перед використанням. Дозував фарбу і розчинник шприцами. Змішував у пластиковій палітрі(не в бачку аерографа). Намагався додавати кілька крапель ретардера Tamiya Retarder(Acrylic). Намагався розбавляти Tamiya Laquer Thinner або Горілкою(40%). Також перед фарбуванням намагався виставляти Quick Fix не на мінімальний хід голки, а більше(щоб збільшити отвір для вильоту фарби). Намагався, за порадою, додавати глянцевий лак Tamiya X-22(1ф:1л:4р). Результат той самий.
ещё посоветую вам поиграться с редуктором пробуйте УМЕНЬШАТЬ давление до того минимума что будет дуться краска... Эта процедура 100% увеличит время работы до налипания/задивания...
У мене падіння потужності факелу, яке я можу помітити, стається приблизно в перші 10сек(за звичай навіть в 5сек).Якщо не відпускати тригер і продовжувати дути, факел зникає приблизно в межах 1хв.І це з матовою фарбою. З глянцем такого немає. Там 1-1.5мл вдається видути, не закриваючи сопло, без видимих змін потужності факелу. І це при розведенні 1ф:2р(х-20а).