0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Добрий день друзі.Видалася вільна хвилинка, трохи продовжив
Нет следов эксплуатации..
Я шось не втямлю: виходить, що і деякі елементи на даху башти, теж невірно розташовані??? Раз оті "приблуди для прогулянок" по даху так розташовані...А проблему я б вирішував так: підібрав би пластикову рейку шоб підходила під ті "сходинки", те що є зчухував би у нуль та наклеїв з пластикової рейки нові "сходинки". Чи як там вони будуть вірно називатись на нашій мові?)))
Привіт) Трішки кривуваті деякі рисочки але взагалі вже інший вигляд Та і на 200-му масштабі воно не дюже і помітно буде)Є питання.Ти не копав інфу такого плану: чи закривались ті прямокутні отвори у "вухах"? Де дальноміри по боках башти. Чи вони були завжди відкритими? Шось я дістав свою коробку зі своєю недоробкою та не дуже мені подобається те, що я там нашпатлював та навиводив...
Відповідь вичерпна, друже) Гречно дякую)Але суму мені вона додала... Виходить що у "Такома" та студії "T-Rex", геть не вірні ці отвори І якщо б вони були вірні, "танців із бубном" із тими вухами було б набагато меньше....
Цитата: Cheerful Raccoon від Липень 21, 2022, 04:15:17 pmВідповідь вичерпна, друже) Гречно дякую)Але суму мені вона додала... Виходить що у "Такома" та студії "T-Rex", геть не вірні ці отвори І якщо б вони були вірні, "танців із бубном" із тими вухами було б набагато меньше....Друже, а як ти хочеш побудувати? Відкриті чи закриті?У другому варіанті доробок практично непотрібно. Хібі що вклеїти заглушку.А от якщо відкриті.... Треба попиляти. Але матеріали є.