0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.
Ну, это, вливайтесь !!!!!Может с инструментом подсобить ?( не в обиду спросили!!!)
Цитата: Thomsen від Вересень 14, 2017, 09:41:36 pmНу, это, вливайтесь !!!!!Может с инструментом подсобить ?( не в обиду спросили!!!)Да с инструментом это не проблема, вот с химией никак не могу понять что да как. наверное я попал на дргую планету, но все по порядку.жду первую коробочку, там процесс пойдет все станет ясно. кривые руки или нет !
Ну так это, не стесняемся, выкладываем работы )))Добро пожаловать
Вітаю всіх форумчан, на форумі вже майже місяць, вибачаюсь, що відразу не представив себе.Сергій,Лозова Харківська обл. Моделізмом займаюсь з 13 років. Спочатку була авіація 1:72. Дуже сильно нею болів. Але через десять років зрозумів ,що я люблю танки . Почав збирати броню 1:35 . Потім прийшлося влаштовувати особисте життя і я випав на 10 років із модельного життя . Зараз потроху повертаюсь до моделізму. Цікавлюсь німецькою бтт та і взагалі історією ІІ Світової.Давно хотів найти "живий" український модельний форум, і ось нарешті я його знайшов )))
И Вы тоже коллега заметили насколько этот форум отличается от других, действительно присутствием «жилки жизни»