Вітаю!
Подарували мені таке китайське чудо з Аліекспресу.
[ You are not allowed to view attachments ]
Призначене для швидкого збирання без клею (ага щаз).
[ You are not allowed to view attachments ] [ You are not allowed to view attachments ] [ You are not allowed to view attachments ] [ You are not allowed to view attachments ] [ You are not allowed to view attachments ]
Довго я на нього дивився і такі торкнуло. Докупив декаль (це сама дорога частина процесу) від Model Maker Decals на C-130 30TH Anniversary in Belgian Air force.
[ You are not allowed to view attachments ]
За відповідність розмірам та всілякі нюанси я просто мовчу, бо поставив собі завдання - просто швиденько зібрати і все. Просто вийшло, швиденько не дуже. )))
На розшивку (за своєю традицією) уваги не звертав. Шпаклівки пішло не дуже багато, але багато де знадобилася. Зрізав "пимпочку" зверху за кабіною, бо на оригіналі її нема. Створки ніш шасі були відсутні як клас, а робити їх мені було ліньки.

Фарбування - пензлик, фарба ІСМ (сильно розведена). Декаль гарна, але дуже тонка. Тому ті всі чорні смужечки в такому масштабі легше намотувалися на пінцет та пальці ніж на модель. Матюкнувся, взяв тонкий маркер та намалював. Вийшло грубо, але загроза інфаркту минула.
Шо вийшло - нижче.