А от і відповідь на питання нащо бттшнику дека на мустанг)
Власне при загальній байдужості до літаків чомусь дуже хотілося зробити саме мустанг і обов'язково блискучий і з різними відтінками металу..от тому десь рік тому я придбав кіт від ICM , чомусь вийшло саме так, і при першому огляді модель досить непогано виглядала(особливо на свій час) але трошки в темі розібравшись усвідомив що збирати там три деталі а решту треба пиляти . Коротше задача на пару років. І якось був більше настрій позбирати ніж попиляти..останнім аргументом столом відкриття що на літаках купа заклепок яких на моделі нема взагалі. Оскільки від авіації я далекий це для мене був нормальний сюрприз)а ігнорувати мільйон заклепок вже якось не те...
Коротше зваживши за і проти я купив набір овертріс від едіка (там тільки пластик) і знайшов варіант деки від менга, зірки і технічку планую використати з ісм, але там набір с. Також маю плату травлення на с, думаю сітки і реміні можна використати.
Модель потроху почав збирати. І це прям вперше за багато років коли модель я саме збираю а не відпилюю шматки і прям дивлюсь в інструкцію... Виявляється теж цікаво)