Автор Тема: Видалення кнопки одного із форумів з блоку "Наші друзі".  (Прочитано 421 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline Administrator

• Адміністратор
  • Початківець
  • Награды За боевой поход, длиной в 5 лет - уникальная награда, которая выдаётся всем пользователям на пятый День Рождения Форума(27.10.2020) Памятный знак в честь 6-ти летия компании "BESTMODELS". За боевой поход, длиной в 4 года - уникальная награда, которая выдаётся всем пользователям на четвёртый День Рождения Форума(21.10.2019) Знак в честь 3-х летия BEST MODELS
    • Awards
Вітаю шановне товариство форуму!
У зв'язку з поступаючими питаннями про зниклу кнопку одного з модельних ресурсів, хочу трохи пояснити для наших шановних користувачів.

По-перше, хочу пояснити механізм та суть обміну кнопками на ресурсах.
Всі обміни кнопками на ресурсах робляться з метою розповсюдження реклами сайту або форуму. Зазвичай, проходить взаємний обмін кнопками і у результаті обміну реклама розповсюджується на користувачів або глядачів дружнього ресурсу. Тобто цей процес повинен бути взаємним у першу чергу.

По-друге, хочу пояснити, чому видалена кнопка форуму "Грінматс".
Колись, одним із модераторів, була досягнута усна домовленість про обмін кнопками наших ресурсів. Обмін пройшов успішно і багато років наші ресурси розповсюджували рекламу взаємно. У нас кнопка цього форуму була закріплена на головній сторінці ресурсу, тобто наш форум сумлінно виконував взяті на себе усні домовленості. У відповідь, наша кнопка теж була то на головній сторінці того форуму, то не на головній. Ну то таке. Різні технічні спроможності і таке інше. Ми все розуміємо. Але нещодавно, зайшовши на цей ресурс, бачу, а нашої кнопки геть ніде нема... Ну якось воно не того зовсім... Є допис на тому форумі, що шось там відвалилось, щось треба сплачувати. Ну то можна ж було якось і попередити, але шось-десь не зрослося мабуть.
Але особисто я думаю, що справа тут у іншому. Від одного з адмінів я маю інфо, що адмін цього ресурсу до повномасштабного вторгнення знаходився у москві. Так, він українець але жив та працював у столиці Мордору. Після повномасштабного вторгнення на всю рашу були накладені санкції, як ви всі звісно знаєте, і сплачувати якісь рахунки за хостинги та інше навколосайтне обслуговування стало в рази складніше :D Я не маю часу та натхнення розбиратись в тому, де зараз адмін знаходиться та що він робить для своєї України під час цієї страшної війни. Але, міркується мені, шо кнопка була видалена для того, щоб не компрометувати адміна у "разі чогось". Ну далі ви самі все розумієте :D І про те, що маленькі люди і про заручників обставин та усіляке інше. Але це, моя особиста думка, тому нікого не закликаю до прийняття її, як аксіоми. Можливо я і не правий.

Грунтуючись тільки на тому, що кнопка цього ресурсу розміщена у нас без "взаємності", легкими та невимушеним рухом пальців по клавіатурці, кнопочка була видалена.
Про другий аспект я взагалі мовчу. Але кожен робить свій вибір сам. Весь адмінсклад нашого ресурсу в цьому питанні принципові та одностайні.

Всім доброго дня, мої дорогі бандерятка! Бережіть себе!
« Останнє редагування: Травень 12, 2023, 04:29:42 pm від Cheerful Raccoon »