[ You are not allowed to view attachments ] Вітаю шановне панство. Хочу показати свою останню роботу цього року. Взагалі, з моделями в цьому році якось не склалось. Зробив усього 4 моделі і не викладав їх. Якось складно стало робити моделі особливо на військову тематику...
Я давно хотів зібрати MiG-29, в Києві, навіть чекали свого часу десь 7 коробок різних виробників, але руки не доходили... Також я ніколи не збирав українську техніку. Цю модель я робив у подарунок своєму другу з яким ми дружим десь 35 років. І хоча він 30 років мешкає за межами України, але підтримує і допомагає, коли є можливість. Отже, я вирішив подарувати щось, що символізує боротьбу то незламність.
Я розумію, що ця модель не є бортом привида, але як символ саме воно.
Замовив цю модель десь за 2,5 місяці і розраховував, що в мене буде 1,5 місяці на те щоб її зібрати. Але щось пішло не так. За 2 тижні посилка дісталася нашої "неосяжної" країні і... я не розумію де і як вона могла вештатися понад 1.5 місяці, але, коли я її нарешті отримав, на все в мене залишився лише тиждень... Тому довелося все максимально спрощувати. і якщо вона з самого початку замислювалась чиста (без бруду і слідів експлуатації), то технічкою (якої дуже багато) довелось пожертвувати бо бракувало часу. Часу було настільки обмаль, що я навіть не встиг зробити фото. довелось просити дружину друга зробити декілька кадрів.
Що до самої моделі це набір IBG Models IBG72901 до якого входить пластик від Trumpeter та чудові декалі від Foxbot.
Також використав фігурку пілота яка в мене залишилась від якогось іншого набору.
Збирається набор дуже добре. Єдині нарікання є на не зовсім чітку інструкцію, але це не критично. Ще хочу зауважити, що необхідно додавати вантаж у носову частину літака. в інструкції про це несказано. В моєму випадку було непринципово (модель клеїться до основи).
Мабуть, колись я зроблю цей літак і для своєї колекції. тоді використаю всю технічку і додам трохи бруду, а зараз так.
Ну і вітаю всіх з новим роком!
[ You are not allowed to view attachments ] [ You are not allowed to view attachments ]
[ You are not allowed to view attachments ] [ You are not allowed to view attachments ]