Такі Хелоу!!!
Звісно зараз форумчане (
які мають таку можливість) більше по Мордокнизі тусують. (((
Спробую трохи підтримати бесіду. )))
Подарували мені китайську модельку Ту-22М3 в масштабі 1/144 від фірми 4D. Модель спрощена (для дуже швидкої збірки). Але якщо дивитися здалеку, то на Тушку дійсно схожа. )))
[ You are not allowed to view attachments ]
Захотілося зібрати щось з серії What-if, якби літаки не знищували/ракети не віддавали (я знаю, що дві ракети в реальності не підвішувалося

).
Трохи скальпеля з надфілями, трохи шпаклівки... В цілому збиралося трохи гірше чим попередня модель:
https://bmforum.com.ua/index.php?topic=4796.msg59043;topicseen#newФарбувалося пензликом Хомою, ІСМом, Тамією та їх сумішшю. Декалі використав від фірми Litaki model kit, якість рівня - шикарно (не для цієї моделі

[ You are not allowed to view attachments ]
Віконця на кришках кабіни надруковані самостійно.
Коли модель вже була закрита лаком, той самий дружбан який її подарував сказав, що забирає літачка собі до колекції.
Правда на заміну дає Ту-22М3 від Academy (Minecraft), тому залишки декалі знайдуть своє застосування.
З цієї причини встиг зробити тільки пару фоток, тому окремий пост на форумі не робив.
[ You are not allowed to view attachments ] [ You are not allowed to view attachments ] [ You are not allowed to view attachments ] [ You are not allowed to view attachments ]