0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
Я за ортодоксальную движуху, без денег.
В тебе заговорил консерватизм, понятно, если видишь минусы такого формата, поясни
Цитата: Thomsen від Червень 11, 2021, 04:28:09 pmВ тебе заговорил консерватизм, понятно, если видишь минусы такого формата, поясни Встречный вопрос - а какие плюсы? Народу от этого не прибавится, а скорее убавится. Т.к. многие дарят модели из закромов и это совершенно не накладно.В целом денежки - это хорошо, это даже очень хорошо.Но дарить деньги - не очень здОрово, это лично моё мнение. Можно подарить деньги человеку, о котором ты наверняка знаешь, что ему нужны именно деньги, а не спиннинг или бумажник, например. Но это вкусовщина, а основной минус, на мой взгляд - усложнение процесса и потом появление недовольных (даже если всё будет очень прозрачно).
Я всіма руками за такі ініціативи — з радістю приймаю та прийматиму участь, та підтримаю, якщо потрібні додаткові руки.Не дуже розумію перевагу фінансового подарунку та лотерею пов'язану з ним. Мені би було дивно отримувати фінансовий приз)))В зв'язку з цим виникли ідеї, наприклад:- до кожного пакунку докладати суму на затрати організації двіжу (переказ на картку), свого роду як плата за участь;- або за бажанням кожен учасник може зробити фінансову пожертву та на зібрану суму придбати презенти для модельних гуртків (якщо ще є ті, які виходять на контакт та з ними можна працювати)- або ж акумулювати певну суму та витрачати її на сертифікати в модельні магазини чи призи за участь в якихось інших конкурсах, сезонних, тощо.В любому випадку, якщо буде фінансова участь чи ні, я все-одно в ділі