0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Так немає експертів - всі або померли, або загинули у війну. А всі решта - це як про 4бо філософствувати))))Тому раджу вибрати те, що до душі лягає краще
Также начал думать по прототипу .Изначально задумал машину с серо-коричневым либо серо- зеленым камо. Нарыв несколько понравившихся боковин - не смог найти им фотоподтверждения. Потом наткнулся на интересный прототип. Но по фото не могу на 100 % заявить что машина с камуфляжем и тем более какого он цвета. Хотя находил боковины для танков той же 7й дивизии на тот период в серо- зеленом Может эксперты подскажут?
http://modelizmspb.temza.ru/temas/vermaht/statia/ral-1.html
Вітаю. Я б особливо не довіряв малюнкам з боковиками. Більшість із них це особисте бачення того чи іншого автора. По камо. Сіро-зелений або сіро-коричньовий однозначно ні. Міг бути сірий із плямами пісочного кольру. Подібний до африканського. І то це характерно для 42 року. Для танків які діяли у степах на півдні або в Криму. Тут на вашіх фото скоріш за все літо-початок осені 1941. Танк 7 дивізії під Смоленськом або Вязьмою. Я вважаю що він в звичайному сірому камо, але повністью забруднений пилюкою та брудом . Там де темні плями, то його нормальний колір . Як приклад додаю фото брудної техніки . Як підтвердження мого припущення щодо пилу і бруду, на одному із ваших фото видно шпалу для самовитаскування . Значить екіпаж вже не раз застрягав в багнюці, раз потурбувався про такий девайс.
Сам подумывал от MSD взять, вроде дешевле и сердито......но глянув в живую литники, эту мысль сразу закопал глубоко и ещё глубже