0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Обожаю ранние четверки!!Однозначно 5+++..Очень грамотно исполнена модель!Поздравляю с отлично завершенным проектом!Стекло мехвода из чего??Очень реалистично!
Робота Ваша сподобалась, виглядає ефектно. Модель однозначно привертає увагу. Фото якісні та чіткі. Що можно зауважити; це ствол кулемета не розсердлений, антена виглядає затовстою, з запасними траками можно ще попрацювати, виділити їх різними відтінками. Ну і за кронштейни бортових екранів Ви знаєте.
Ребята, я в БТТ ни бум бум !!!!научите оценивать, на что нужно смотреть ?!А для начала! - траки не в *дугу*, оттенок краски не тот, шанцовый инструмент не на своих местах....ниче не забыл
Цитата: Thomsen від Лютий 12, 2019, 12:11:15 amРебята, я в БТТ ни бум бум !!!!научите оценивать, на что нужно смотреть ?!А для начала! - траки не в *дугу*, оттенок краски не тот, шанцовый инструмент не на своих местах....ниче не забыл А как нада?))
Цитата: zlyu від Лютий 12, 2019, 12:16:01 amЦитата: Thomsen від Лютий 12, 2019, 12:11:15 amРебята, я в БТТ ни бум бум !!!!научите оценивать, на что нужно смотреть ?!А для начала! - траки не в *дугу*, оттенок краски не тот, шанцовый инструмент не на своих местах....ниче не забыл А как нада?))Я сЫкреты просто так не раздаю !!!!!!)))))а если по теме, очень большой респект, когда к модели, есть фото прототипа! Так держать!!!Падре муэртэ !!!))))
І доречі, я одного не розумію....як ото все викрашуеться, коли воно вже на моделі?це стосовно всіх дрібничок.я фарбую все окремо....
Цитата: Thomsen від Лютий 12, 2019, 12:45:12 amІ доречі, я одного не розумію....як ото все викрашуеться, коли воно вже на моделі?це стосовно всіх дрібничок.я фарбую все окремо....Шанець я спочатку злегка приклеюю, так щоб можна було легко зняти потім. Так само катки. Ніхто не знає коли воно погрунтується, зате не погубиться і вже як машина виглядає. Траки можна зібрати на клей і вчепити. Тоді все грунтую, залпом. Відтак шанець, катки і весь обвіс можна зняти і вже фарбувати, а не окремо грунтувати марудно. І грунт лягає там, де реально потрібно фарбувати Тут я ще екрани знімав, щоб можна було по людськи башню фарбувати