0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.
Мне нравится как он жалуется на этот набор))) А альтернатив-то ему нат. И я так понимаю, что в ближайшее время и не предвидится...Если не трудно - делай как можно больше фото с переделками, Тёма. У меня лежит такой же "монстр". Пока боюсь к нему подходить))) Вот на твою сборку и переделки, и буду ориентироваться
Цитата: Максим Педан від Травень 19, 2018, 05:37:23 pmМне нравится как он жалуется на этот набор))) А альтернатив-то ему нат. И я так понимаю, что в ближайшее время и не предвидится...Если не трудно - делай как можно больше фото с переделками, Тёма. У меня лежит такой же "монстр". Пока боюсь к нему подходить))) Вот на твою сборку и переделки, и буду ориентироваться От тобі смішно зараз, а як сам почнеш такий кіт збирати побачимо як будеш реагувати тут в ідеалі треба брати модель ХБ як донора, в мене навіть такі ідеї були
Продовжую.На черзі сам міст, збирав все до купи (точніше шпаклював і чистив стики пресс-форм) тиждень. Якість відливок паршива, утяжини і зміщенн пресс-форм на всіх перемичках ферм, деревяний настил має дуже грубу фактуру дерева ,прийшлось зішліфорувати майже в нуль. Але результаттом задоволенний, вийшов зроровецький елемент 33*10см залишилось доробити торцеві частини опор і встановити на корпус