0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.
Цитата: iceman41 від Січень 31, 2018, 09:38:20 pmГарно! Як враження після 35го?...Ну и цена кита - это вопрос вообще "интересный".
Гарно! Як враження після 35го?
Цитата: Accord від Січень 31, 2018, 10:04:49 pmЦитата: iceman41 від Січень 31, 2018, 09:38:20 pmГарно! Як враження після 35го?...Ну и цена кита - это вопрос вообще "интересный". А ты не считал, сколько у тебя уходит денег на те 6 китов в 35-м?)))) Да если ещё с допами?)))Чего-то мне кажется, что как минимум, цена кита в 16-м, может оказаться равнозначной, если не меньшей....
Так и запишем: Любит рассрочки
Да, объем работы с таким масштабом огромен! С моей скоростью сборки - две модели в таком масштабе на всю жизнь хватит)))По сабжу - все замечательно получается, так держать!
Спасибо, дружище! Масштаб шикарен!! очень нравится. Единственный момент, как по-мне, так это долгое залипание над одной моделью.....а хочется разнообразия . Но думаю, если остановлюсь и отложу сборку - то это может быть на долго! Поэтому только вперёд!!
Ех, ще б німців в цю красу посадити
Шикарно ! З нетерпінням чекаю на роботу по екстерєру...
Ех, ще б німців в цю красу посадитиЦитата: Thomsen від Лютий 04, 2018, 11:17:47 pmЦитата: Medvyn від Лютий 04, 2018, 11:00:23 pmЕх, ще б німців в цю красу посадитиФу Сашко, як не толерантно !!!! Ну хіба можна отак просто когось саджати ?! Я б сказав так, Ех, було б добре додати екіпаж до цієї краси в залізі )))))Екіпаж - це гарна думка! сам хотів, але ж де їх в цьому масштабі взяти, в нашій країні? P.S. вирішив додати піхотинця - хоть щось.
Цитата: Medvyn від Лютий 04, 2018, 11:00:23 pmЕх, ще б німців в цю красу посадитиФу Сашко, як не толерантно !!!! Ну хіба можна отак просто когось саджати ?! Я б сказав так, Ех, було б добре додати екіпаж до цієї краси в залізі )))))
Екіпаж - це гарна думка! сам хотів, але ж де їх в цьому масштабі взяти, в нашій країні? P.S. вирішив додати піхотинця - хоть щось.